Kosten bouwkundige keuring met bouwkundig rapport


Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21 % btw\

  • van     0      tot   600 M³  –   € 379
  • van   601    tot   900 M³  –   € 399
  • van   901    tot  1100 M³   – € 449

boven 1100m³ is de meerprijs € 35 per 100 M³

Direct duidelijkheid na de inspectie tijdens nabespreking


Ik begrijp heel goed dat u snel wilt weten wat er aan het huis mankeert en wat het herstellen van de bouwkundige gebreken u extra gaat gaat kosten.

Vaak heeft u al een bod gedaan en moet u snel beslissen. Ik biedt u een snel service want direct na de keuring heb ik tijd voor u om de keuring inhoudelijk te bespreken. In heldere taal leg ik u uit wat er aan het huis mankeert. Zelfs als u niet bouwkundig onderlegd bent begrijpt u het. Tijdens het gesprek geef ik u ook onderhandel tips want als er veel bouwkundige gebreken gevonden worden is het verstandig om opnieuw te onderhandelen over de vraagprijs.

Door ons gesprek hoeft u niet meer te wachten op het bouwkundig rapport waardoor u direct een aankoop beslissing kunt nemen.

Het bouwkundig rapport heeft u alleen nog nodig voor het aanvragen van de hypotheek

Altijd Bereikbaar voor vragen over bouwkundige keuringen en gebreken


Ook na de bouwkundige keuring sta ik klaar voor u om al uw bouwkundige vragen te beantwoorden of u van goede adviezen te voorzien.

Deze service bieden u maar weinig collega’s want de meeste grote bedrijven leveren hun rapport op en daar houdt de service op.

Mocht u het huis gekocht hebben en tijdens de verbouwing vragen hebben twijfel dan niet om mij weer te bellen want ook dan help ik graag. Mijn vroegere ervaring als aannemer komt u ten goede.

 

Verbouwingskosten overzicht en advies tijdens keuring


Fred Tokkie is een verbouwingskosten expert met meer dan 25 jaar ervaring.

Tijdens de bouwkundige keuring kunt u mij alle vragen stellen over de kosten van de verbouwing die u eventueel wilt gaan uitvoeren. Omdat ik zelf meer dan 25 jaar als aannemer in Amsterdam heb gewerkt kan ik u redelijk nauwkeurig aangeven wat het u gaat kosten om het huis te verbouwen zoals u dat wilt.

Voordat u koopt, heeft u 2 belangrijke gegevens nodig om een goede aankoopbeslissing te nemen.

1. Wat kost het mij om de geconstateerde bouwkundige gebreken op te lossen?
2. Wat kost de verbouwing die ik wil gaan uitvoeren?

Als extra service kunt verbouwingskosten overzicht krijgen. Deze zal ik per e-mail aan u toesturen.